Horoszkóp - 2024-05-18


Kos (március 21. - április 20-ig)
Ma tevékeny nap elé nézhet. Különösen a reggeli órák alkalmasak a nagyobb fizikai erőfeszítésekre.


Bika (április 21. - május 20-ig)
A negatív sugallatok, az elbátortalanítás a teljesítmény csökkenéséhez vezetnek. Higgye el, mások nem csak a sikereiért szeretik.


Ikrek (május 21. - június 21-ig)
Érdemes új terveket szőnie, valamint alaposan átgondolnia egy hivatalos ügyletet. Sikerre számíthat egy üzleti tranzakcióban. Használja az adottságait!


Rák (június 22. - július 22-ig)
A jó szóért, kedvességért most nagyon hálás. Nyugalommal töltheti el a tudat, hogy valaki a pártját fogja. Estefelé keresse fel egy kedves barátját, vagy egy régen látott, szeretett rokont.


Oroszlán (július 23. - augusztus 23-ig)
Nagyon hatékonnyá teheti a munkavégzését, ha képes erőteljesen koncentrálni a kitűzött célra. Ha azt elérte, kezdődhet a kikapcsolódás, a szép napok maradéktalan élvezete.


Szűz (augusztus 24. - szeptember 23-ig)
Ön szereti megosztani másokkal a tudását, és szívesen fogadja az új ötleteket is. Jó lélekbúvár, mert erőssége az ítélkezés nélküli odafigyelés és az önzetlen segíteni akarás.Mérleg (szeptember 24. - október 23-ig)
Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ez a nap is kellemesen és tartalmasan telhessen, kölcsönös megbecsülésben tölthesse el másokkal. Elvezze a békét, a nyugalmat.


Skorpió (október 24. - november 22-ig)
Harmonikus nap várható, érdemes a nyugalmat kihasználni a belső konfliktusok rendezésére. Amit eltervezett, azt ne felejtse el megvalósítani. A lustaság rossz tanácsadó.


Nyilas (november 23. - december 21-ig)
Nem lesz nehéz napja, bizakodva tekinthet az ön előtt álló feladatokra. Éles esze, széles körű tájékozottsága átsegíti a buktatókon. A nap második felében már lazíthat, szórakozhat.


Bak (december 22. - január 20-ig)
Lehetnek gondjai, mégis legyen nagyvonalú. Hagyja, hogy partnere a maga útját járja, hiszen nincs annál idegesítőbb, mint amikor valakinek minden lépését ellenőrzik.


Vízöntő (január 21. - február 19-ig)
Ön egyre bátrabb és magabiztosabb. Legyen óvatos, veszélyesnek látszó vállalkozásba, kétes végkimenetelű kalandba ne keveredjen. Csak olyasmit vállaljon, amit jól átlát.


Halak (február 20. - március 20-ig)
Enyhülnek a gondok, de azért még lesznek napok, amikor a korábbi megoldatlan problémák napirendre kerülnek. A kilátásai nem rosszak, sőt egyre javulnak, de ne feledje, minden a megfelelő időzítésen múlik.Minden jog fenntartva! © CopyRight 2012.
Az oldalon szereplő információk felhasználása
csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

Best FM Szerkesztőség:
4024 Debrecen, Darabos u. 35.
Tel./FAX: (52)450-900


További elérhetőségek:
Játék: (52)500-540
SMS: 06-30-933-1046
E-mail: info@bestfm.hu

Zenei kérdések:
zene@bestfm.hu